Pàgines

dilluns, 23 de juliol del 2012

La unió fa la força


La Marea Groga SBD va estar present a la manifestació del dia 19 de juliol. Per a l’ocasió varem lluir la samarreta gegant que a partir d’ara ens acompanyarà a les actuacions que fem. La resposta de la ciutadania, associacions, sindicats, ...va ser massiva i contundent per dir que ja n’hi ha prou, que estem farts de la classe política que ens envolta, tinguin el color que tinguin.



 

Hem de lluitar de manera pacífica però contundent per que tot això canvii. Hem de canviar el model de gestió i gestors que tenim, que votem i que tolerem.
Els hem de deixar clar que no tenen el poder, que aquest prové de les urnes. 













Que ens deuen transparència en la gestió, valor a l’hora de prendre decisions pel bé de la ciutat i la ciutadania, responsabilitat i coherència en les decisions ja preses, ens deuen respecte perquè ELLS treballen per NOSALTRES i no pas a l’inrevés, en fi, tantes coses que han anat oblidant pel camí que els ha portat a tenir una cadira i a pensar només en com conservar-la... 












En fi, us esperem en les properes convocatòries...  i cada dimarts i dijous a partir de les 10:00 a la pl. de Sant Roc en els esmorzars Marea Groga.
  
Marea Groga SBD
TOTS JUNTS SUMEM

dimarts, 17 de juliol del 2012

Tots a la manifestació del 19 de juliol a les 19:00

Company@s, ciutadan@s i tothom que pugui sentir la necessitat de manifestar la seva indignació contra les mesures d'austeritat que estan aplicant des d'Europa a Espanya i Catalunya.
La Marea Groga SBD us convida el dia 19 de juliol a les 19:00 a la pl. Marcet de Sabadell per sortir en concentració pacífica cap a la pl. Sant Roc.

Per què hem d'anar?
Hi ha una llista d'agressions econòmiques i socials contra la població en general, això que se'n diu transversal. Des de la reducció de la prestació de desocupació passant per l'increment de l'IVA i la pèrdua de retribucions dels empleats públics. De facto, més enllà del detall, ha quedat SUSPÈS el DRET a la NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA.
Aquest és un dret gairebé fonalmental. Defensat per l'OIT des de 1946, entronca directament amb la Declaració Universal de Drets Humans. A España va costar moltes vides, milers d'anys de presó de treballadors i treballadores honrades. Es tracta d'un dret emparellat amb el dret de sindicació dels i les treballadores. Si perdem aquest dret, el dret de negociar les nostres condicions de treball, que són la nostra riquesa, que ens queda?

Per nosaltres i pels que s'hi van deixar literalment la pell, cal que defensem aquest drets.

Us hi esperem.

TOTS JUNTS SUMEM