Pàgines

dimecres, 14 de novembre del 2012

Concentració 14N

Avui dia 14 de novembre de 2012 la marea groga SBD ha estat present a la concentració/manifestació convocada a l'Eix Macià a les 11:30. Ho ha estat d'una manera dispersa, lliure, perquè tots i totes tenim dret a decidir.

La nostra sorpresa ha estat en el moment del tret de sortida, ja que hi havia dues opcions a seguir amb rutes diferents:
1. Amb els sindicats majoritaris i polítics que encapçalaven la manifestació, que anaven pel c. Pi i Margall, avda. Onze de Setembre, via Massagué, pg. Manresa, pg. pl. Major i pl. Dr. Robert.
2. Amb els moviments socials... que anaven per l'eix Macià, rda. Zamenhof, via Massagué, c. les Valls, pl. del Mercat, c. d'en Font, pl. del Gas, c. Advocat Cirera i pl. Dr. Robert.

Això no ens ha semblat lògic ni coherent si tots defensem el mateix. Ni tant sols en moments com aquest els ciutadans/ciutadanes podem caminar sota un mateix lema lliure d'implicacions polítiques ni sindicals, perquè solament JUNTS aconseguirem el que volem.
Els polítics NO haurien d'encapçalar cap manifestació en contra de les retallades vinguin d'on vinguin, ja que ells, encara que no hi estiguin d'acord (si mes no és el que diuen), són els que ens les apliquen, ja siguin ELLS de les administracions locals, de les autonòmiques, estatals o europees.
Sorprén també la quantitat desproporcionada de forces de l'ordre públic, fent especial esment a la forta presència d'aquestes al c. Sant Quirze, que el feien inaccessible. A qui protegien exactament?
Sigui com sigui, tornem al carrer. A les 18:00 estem convocats a la pl. Sant Roc.
Ens veiem allà!

Marea Groga SBD